O nama

Manifestacija nazvana Pit Bull Show ili skraćeno APBT Show je kinološki događaj koji okuplja sve ljubitelje pasa. Skup koji za svoj primarni cilj ima jedno fer i zabavno sportsko takmičenje u različitim disciplinama. Disciplinama koje jesu prvenstveno namenjene rasama tipa bull ali ne isključuju i druge. Pored pitova koje skup ima u nazivu psi svih rasa i nerasni su bili i biće dobro došli na svim druženjima.

Okupljanje se održava sa idejom prikazivanja LEGALNIH sportova u kojima učestvuju psi sa svojim vlasnicima. APBT Show NE propagira borbe pasa niti bili kakvo mučenje i zlostavljanje istih. Cilj nam je da promovišemo rad sa psima prvenstveno kroz adekvatan odnos, uz poštovanje zdravlja i svih etičkih i moralnih normi. EDUKACIJA ISPRED DISKRIMINACIJE!

Poslednji ali ne i manje važan razlog održavanja ove manifestacije je edukacija svih o nepostojanju opasnih rasa, pravilnoj nezi i radu sa psima. Na sve to dodajte i kvalitetno i zabavno provedeno vreme u prirodi sa dokazano čovekovim najboljim prijateljem – psom; i APBT Show je manifestacija koju ne želite propustiti!

cropped-header2.jpg


Leave a comment